MOCHI DE CIRERES

Subtil dolç de la cuina japonesa elaborat amb una massa d’arròs i crema de cireres. Un mos que ens porta tot el sabor de l’inici de l’estiu.

Massa d’arròs glutinós:

  • Farina Glutinosa 115g
  • Aigua 200g
  • Maicena 100g
  • Sucre Glas 40g

Elaboració:

Es barreja tot en un bol tapat i es cuina en el microones a potència mitjana-alta. És important anar removent cada vegada que acabe el temps: 1 minut + 1 minut + 30 seg + 30 seg + 30 seg, fins que aconseguim la textura de massa.

Crema pastissera de Cireres i Formatge

  • Llet 300g
  • Cireres (Boirón) 200g
  • Nata 100g
  • Formatge crema 100g
  • Gemma 6 unitats
  • Sucre 100g
  • Maicena 50g

Elaboració:

En un bol barregem per aquest ordre: el sucre amb la maicena i les gemmes. D’altra banda, bollim la llet, amb la nata, la cirera, i el formatge. Una vegada haja arribat a ebullició ho bolquem a poc a poc en el bol sense deixar de remoure. Es porta tot de nou al foc fins que tinga la textura d’una crema pastissera amb cos.

Grupo La Sucursal