MOCHI DE CIRERES
Subtil dolç de la cuina japonesa elaborat amb una massa d’arròs i crema de cireres. Un mos que ens porta tot el sabor de l’inici de l’estiu.
Massa d’arròs glutinós:
- Farina Glutinosa 115g
- Aigua 200g
- Maicena 100g
- Sucre Glas 40g
Elaboració:
Es barreja tot en un bol tapat i es cuina en el microones a potència mitjana-alta. És important anar removent cada vegada que acabe el temps: 1 minut + 1 minut + 30 seg + 30 seg + 30 seg, fins que aconseguim la textura de massa.
Crema pastissera de Cireres i Formatge
- Llet 300g
- Cireres (Boirón) 200g
- Nata 100g
- Formatge crema 100g
- Gemma 6 unitats
- Sucre 100g
- Maicena 50g
Elaboració:
En un bol barregem per aquest ordre: el sucre amb la maicena i les gemmes. D’altra banda, bollim la llet, amb la nata, la cirera, i el formatge. Una vegada haja arribat a ebullició ho bolquem a poc a poc en el bol sense deixar de remoure. Es porta tot de nou al foc fins que tinga la textura d’una crema pastissera amb cos.
Grupo La Sucursal